Tuesday 6 July 2010

Ταράμ!!!

Μου πήρε αρκετό καιρό αλλά επέστρεψα. Κάτσε όμως να σου περιγράψω το σκηνικό. Λίγο πριν αποφασίσω να μπω και πάλι στο blog μου παρακολουθούσα μια ταινία στην LTV. Μια εγγλέζικη ταινία πολιτικού περιεχομένου, που τελικά βρήκα αδιάφορη. Δε λεω καλή η παραγωγή του HBO και του BBC αλλά αυτές τις μέρες η εν λόγω κατηγορία δεν είναι στη λίστα με τα ενδιαφέροντά μου. 


Ετοιμάζομαι λοιπόν για "νέα ανάρτηση" και τσουπ (!) σκάει η θεϊκή ατάκα: "η ταινία που ακολουθεί είναι έντονου ερωτικού περιεχομένου". Δεν χρειάζεται να σπαταλήσω πολλές λέξεις και γραμμές. Απλώς αναρωτιέμαι πού στο καλό βρίσκει κανείς τον ερωτισμό σε μια ταινία αηδία, όπου στην πρώτη της κουβέντα η πεντάμορφη ζητά από τον φαλακρό τύπο με τα τατουάζ να της χώσει τα δάκτυλά του;


Αλλάξτε το ρε! Μιλήστε ευθαίως: η μαλακία που ακολουθεί είναι έντονου σεξουαλικού περιεχομένου. Καλά η συνέχεια είναι απίστευτη. Ξαφνικά στο στόρι (ποιο;) εμφανίστηκαν Κινέζες που σε πρώτη φάση παίζουν μεταξύ τους. Είναι, βλέπεις, το όνειρο κάθε άντρα. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα είναι δύο σε ένα, μιλώντας πάντα για τους Κύπριους φαν του αθλήματος. Χίλιες φορές asexual. Την κλείνω. Καλό βράδυ και... όνειρα σεξουαλικά.


Υ.Γ: Ξέχασα να αναφέρω ότι η καταχώρηση που μόλις διάβασες "είναι έντονου ερωτικού περιεχομένου". My bad!

3 comments:

  1. Θα μπορούσες να το παραλληλίσεις με τον τρόπο που οι Κύπριοι επιδίδονται σε γαστρονομικές απολαύσεις του τύπου 'σουβλάκια που τον Πάμπο'!

    ReplyDelete