Tuesday 3 November 2009

Στο μυαλό του Άντυ (εν έτει 2006)

Χθες αγόρασα καινούριο φορητό σκληρό δίσκο και στη μεταφορά των δεδομένων ανακάλυψα το πιο κάτω κείμενο, το οποίο αποφάσισα να δημοσιεύσω (για πρώτη φορά) αυτούσιο.

Τροφοδοτήστε τον εγκέφαλο με μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Όπως το κορμί χρειάζεται τροφή, έτσι και το μυαλό χρειάζεται μορφή. Αισθάνεται την ανάγκη να μεγαλώσει, να επεκταθεί και να ενηλικιωθεί.

Δεν έχει σημασία η πληροφορία. Φτάνει να είναι επί της ουσίας.

Διαβάστε για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, για το πρώτο Μουντιάλ, για την πρώτη επανάσταση και το πρώτο ταξίδι στο διάστημα.

Ενημερωθείτε για την ασθένεια του καρκίνου, για τις θρεπτικές ουσίες του μοσχαριού και τις ιδιότητες του πορτοκαλιού.

Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του Michael Jackson, για τη θεωρία του Αϊνστάιν και τους πίνακες του Πικάσο.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του Κώδικα Ντα Βίντσι αλλά και τα αντίστοιχα του Χίτλερ. Βρείτε τον τρόπο να αλλάζετε ρεζέρβες, όπως επίσης σερβιέτες.

Βγείτε από το περιθώριο. Δείτε τα πάντα από το τηλεσκόπιο. Αρπάξτε το στηθοσκόπιο κι ακολουθήστε τους κτύπους της καρδιάς σας.

Η αλήθεια κρύβεται στο κρανίο σας. Το σημαντικότερο εξάρτημα στο κορμί σας. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και κάντε του κεφαλιού σας...

Ανδρέας Παναγιώτου
01 Μαΐου 2006 04:39

4 comments:

  1. 'Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του Michael Jackson (..)' wow, προφητικό! :P
    Όσο για το τελευταίο bit, αν δεν κάνουμε 'του κεφαλιού' μας (που στην ουσία εννοεί να κάνουμε αυτό που θέλουμε και νιώθουμε) ο πρώτος που θα μασ εκδικηθεί one day θα είναι το ίδιο το κεφάλι μας. So, I couldn't agree more!

    ReplyDelete
  2. Call me the prophet. Andy, the prophet. :]

    ReplyDelete