Friday 9 July 2010

All The Lovers, indeed!



Όταν άκουσα το νέο single της Kylie στο ραδιόφωνο η αντίδραση μου ήταν: "OK! Not bad". Όταν όμως παρακολούθησα το βίντεο κλιπ (στο NRG Music TV) ξαφνικά αποφάσισα όταν είναι και γαμώ τα κομμάτια! 

Ξεκάθαρα οι λέξεις έχουν απεριόριστη δύναμη. Γι' αυτό και μετά από μια λογομαχία (εάν δεν μας διακατέχει ο απόλυτος εγωισμός) ζητάμε συγγνώμη και κατανόηση. Η εικόνα όμως αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις (κλισέ αλλά σωστό). 

Στην προκειμένη περίπτωση ο 37χρονος Joseph Kahn κατάφερε να δημιουργήσει ένα βίντεο κλιπ που με την πρώτη ματιά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μέσα σε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα σου αλλάζει τα φώτα! Σου δημιουργεί σωρεία συναισθημάτων, ανάλογα πάντα με την  ιδιοσυγκρασία του καθενός ξεχωριστά. 

Εν ολίγοις ο ταλαντούχος σκηνοθέτης από το Τέξας μετέτρεψε τις λέξεις σε εικόνα, παρουσιάζοντάς μας στην κυριολεξία "all the lovers". Και τους μεν και τους δε. Παρένθεση, δεν μου αρέσει να κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους αλλά δυστυχώς κάποιοι κάπου κάποτε αποφάσισαν να μας "ταμπελώσουν". 

Διαβάζω λοιπόν την περιγραφή της Wikipedia και μαθαίνω ότι η Kylie επέλεξε τον κύριο kahn για να δώσει στο βίντεο ένα φρέσκο - καινούριο συναίσθημα. Κάτι το οποίο βεβαίως κατάφερε και με το παραπάνω, εφαρμόζοντας το σκεπτικό του flash mob. Τι είναι αυτό; Google it! Όλα εγώ θα στα λέω; 

1 comment:

  1. Θεά Kylie, κούκλα, υπέροχο κομμάτι και εκπληκτικό video-clip... Ρισπέκτ :p

    ReplyDelete